Υποστήριξη Ιστοσελίδων

Η επιτυχία μιας ιστοσελίδας εξαρτάται από την πορεία της μέσα στο χρόνο

Η τεχνική υποστήριξη και η συντήρηση είναι ζωτικής σημασίας για τη σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας ή του ηλεκτρονικού καταστήματός σας.

Στην εταιρεία μας, κατανοούμε πόσο σημαντικό είναι να έχετε μια αξιόπιστη και απρόσκοπτη παρουσία στο διαδίκτυο. Γι’ αυτόν τον λόγο, προσφέρουμε πλήρη γκάμα υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης και συντήρησης, προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.

Για να μην μείνετε ποτέ μόνοι σας

Διαθέτουμε ένα προηγμένο ticket system υποστήριξης που εξασφαλίζει αποτελεσματική και άμεση ανταπόκριση σε κάθε τεχνικό ζήτημα ή απορία που μπορεί να αντιμετωπίζετε. Η ευκολία και η διαφάνεια του συστήματος μας σας επιτρέπει να απολαμβάνετε μια άριστη εμπειρία υποστήριξης, καθώς εργαζόμαστε από κοντά με εσάς για την αντιμετώπιση κάθε ζητήματος που μπορεί να προκύψει.

Image

Μέσω του ticket system μας, μπορείτε εύκολα να υποβάλετε τις αναφορές σας, να καταγράψετε τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε και να λάβετε άμεση ανταπόκριση από την ομάδα υποστήριξής μας. Κάθε ticket που υποβάλλετε λαμβάνει μοναδικό αναγνωριστικό, ώστε να εξασφαλίζεται η παρακολούθηση της εξέλιξής του και η έγκαιρη επίλυσή του. Επιπροσθέτως, μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία της υποστήριξης σας, καθώς το ticket system κρατά την ανανεωμένη κατάσταση κάθε αναφοράς.

Κάθε ticket που υποβάλλετε απαντιέται με προσοχή και επαγγελματισμό με σκοπό κάθε φορά την ταχύτερη και ορθότερη λύση του εκάστοτε θέματος που αντιμετωπίζετε. Σας υποσχόμαστε ότι θα λάβετε αναλυτικές και κατανοητές απαντήσεις!

Οι υπηρεσίες υποστήριξης και συντήρησης που παρέχουμε περιλαμβάνουν

Τεχνική υποστήριξη

Η εξειδικευμένη ομάδα μας είναι διαθέσιμη για να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε τεχνική ανάγκη έχετε. Από απλές ερωτήσεις και αναζητήσεις βοήθειας μέχρι πιο πολύπλοκα ζητήματα, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει.

Επιδιόρθωση σφαλμάτων και προβλημάτων

Αν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε σφάλμα ή πρόβλημα με την ιστοσελίδα σας ή το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, μπορούμε να εντοπίσουμε και να επιδιορθώσουμε το πρόβλημα γρήγορα και αποτελεσματικά. Από σφάλματα στον κώδικα μέχρι προβλήματα ασφάλειας, είμαστε εξοικειωμένοι με τις βέλτιστες πρακτικές και μπορούμε να διορθώσουμε τα προβλήματα με ακρίβεια και ασφάλεια.

Αντίγραφα ασφαλείας και αποκατάσταση

Η απώλεια δεδομένων μπορεί να είναι καταστροφική για μια ιστοσελίδα ή ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Παρέχουμε την υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας τακτικά και τη δυνατότητα αποκατάστασης σε περίπτωση απώλειας δεδομένων, προσφέροντας σας την απαραίτητη ασφάλεια και αξιοπιστία.

Παρακολούθηση και βελτιστοποίηση

Η απόδοση της ιστοσελίδας σας είναι κρίσιμη για την επιτυχία σας. Παρακολουθούμε συνεχώς την απόδοση και την απήχηση της ιστοσελίδας σας και προβαίνουμε σε βελτιστοποιήσεις για την επίτευξη βέλτιστων χρόνων φόρτωσης, υψηλής απόκρισης και αξιοπιστίας.

Αν αναζητάτε μια συνεργασία που χαρακτηρίζεται από εμπιστοσύνη, συνέπεια και ταυτόχρονα από μια ανθρώπινη προσέγγιση στον ψηφιακό κόσμο, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση.

επικοινωνία

Ολύμπου 50
Βύρωνας - Τ.Κ. 162 33

T: 211.115.2838

info@forkstudios.gr

εγγραφείτε στο newsletter μας

επικοινωνία

Ολύμπου 50
Βύρωνας - Τ.Κ. 162 33

211.115.2838

info@forkstudios.gr

ωράριο λειτουργίας
καθημερινά 9.00 - 17.00

ακολουθήστε μας
facebooktwitter