Youth Hostel Athens

The Youth Hostel Athens is a four storey building located near the center of Athens. There are 11 rooms available at low cost price. Book now

Εκδόσεις Μικρός Ήρως

Οι «ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΗΡΩΣ» αποτελούν τη συνέχεια των εκδόσεων Ανεμοδουρά που έχουν ως αφετηρία το 1949, όταν ο αείμνηστος Στέλιος Ανεμοδουράς κάνει τα πρώτα του βήματα στο χώρο με την έκδοση του περιοδικού ΝΥΧΤΕΡΙΔΑ και λίγα χρόνια χρόνια αργότερα (1953) με τη συγγραφή και έκδοση του θρυλικού αναγνώσματος ΜΙΚΡΟΣ ΗΡΩΣ.

Luther's

Η Luther's είναι η πρώτη Ελληνική online πλατφόρμα διακόσμησης. Mια ιστοσελίδα διακόσμησης, ανακαίνισης και σχεδιασμού αντικειμένων που απευθύνεται σε ιδιώτες και επιχειρήσεις. Παράλληλα μπορείτε να αγοράσετε online hand made και vintage προϊόντα.

Άνιμα

Η «ΑΝΙΜΑ» είναι μη κρατικός (μη κυβερνητικός) και μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 2005 και δραστηριοποιείται στο χώρο της ψυχικής υγείας.

Plan B Holidays

Οι κατοικίες του Plan B κτισμένες στο βράχο πάνω από τη θάλασσα απολαμβάνουν την πανοραμική θέα προς τον κόλπο και τυλίγουν τον επισκέπτη στην ατμόσφαιρα ηρεμίας και χαλάρωσης που υποβάλλει το τοπίο. Βρίσκονται στο Καλό Λιβάδι της Μυκόνου στη νότια πλευρά του νησιού.

Opera Chaotique

What happens when an opera singer/pianist and a jazz drummer hook up and put their alchemist cloaks on? Opera Chaotique's music cauldron contains all sorts of ingredients: Arias and African vibes, Jazz riffs and Punk growls, tender lullabies and gothic nightmares.

Virbac Hellas

Η Virbac Hellas δημιουργήθηκε τον Ιούλιο του 2005 µε την εξαγορά από τη Virbac των εταιρειών Ζωφόρος και Animedica. Όλο το έμπειρο τεχνικό προσωπικό της Ζωφόρου, παρέμεινε στην εταιρεία προσφέροντας τις υπηρεσίες του στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Hotel Arethusa

Hotel Arethusa is a three star hotel, ideally located just next to Syntagma (Constitution) square and Plaka (old town of Athens) in Mitropoleos street, street of the Cathedral of Athens.

Το Σπίτι της Ελις

Το Σπίτι της Ελις έχει δημιουργήσει μια κοιτίδα αγάπης, ασφάλειας, φροντίδας και ευ ζην για τους ηλικιωμένους συνανθρώπους με στόχο να βελτιώσει την ποιότητα ζωής τους έχοντας σύμμαχο τις όμορφες ανθρώπινες σχέσεις και αξίες.

Tomatis Athens

Το Tomatis Athens είναι εξουσιοδοτημένο κέντρο εφαρμογής της μεθόδου Tomatis και λειτουργεί με έδρα στα Άνω Λιόσια. Διευθύντριες και επιστημονικά υπεύθυνες του κέντρου είναι η Λαμπρινή-Νίνα Μακρή και η Χαρίκλεια-Ρίτα Μακρή.

βαβελ - Ξένες Γλώσσες

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών βαβελ άνοιξε τις πόρτες του στην ξενόγλωσση εκπαίδευση το 1987 και σας περιμένει για να σας ξεναγήσει στο χώρο του αγγλόφωνου, γαλλόφωνου, γερμανόφωνου, και ελληνόφωνου μωσαϊκού του.

Nova Solar Invest

Η εταιρεία Nova Solar Invest ΕΠΕ δραστηριοποιείται στον τομέα της παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από Φωτοβολταϊκά Συστήματα. Με την τεχνογνωσία της αξιοποιεί την ηλιοφάνεια της χώρας μας και την μετατρέπει σε οικονομικό όφελος των πελατών της.

Elef Vakalis

O Eleftherios Vakalis με την πείρα του διερμηνέα και του μεταφραστή από το 1989, εργάζεται με τις ακόλουθες γλώσσες: Ελληνικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Αγγλικά και Καμποτζιανά Χμερ.

Egreen

Για περισσότερο από σαράντα χρόνια η egreen σε συνεργασία με την ΖinCo, πρωτοπορεί στην κατασκευή φυτεμένων δωμάτων στην Ελλάδα παρέχοντας τεχνογνωσία και εξειδικευμένα υλικά.

Εκδόσεις Μεταμόρφωση

Οι εκδόσεις "μεταμόρφωση" είναι μία νέα εκδοτική προσπάθεια που επιδιώκει να φέρει σε επαφή το ελληνικό αναγνωστικό κοινό με τίτλους, οι οποίοι σχετίζονται με τη σωματική, την ψυχική αλλά κυρίως την πνευματική μεταμόρφωσή μας.

Cave du Roi Dagobert

Η Cave Dagobert Ελλάδας λειτουργεί ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος των οίνων της Cave Dagobert Αλσατίας.

Sifnos Stoneware

Η Sifnos Stoneware είναι μια επιχείρηση με έδρα τη Σίφνο που δημιουργεί χειροποίητα χρηστικά και διακοσμητικά κεραμεικά στα χνάρια μιας μακραίωνης οικογενειακής παράδοσης.

Energetica

Η εταιρεία " ENERGETICA Ε.Π.Ε " ιδρύθηκε το 2006, με σκοπό την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων που αφορούν το σχεδιασμό, την προμήθεια εξοπλισμού, την κατασκευή αλλά και την συντήρηση φωτοβολταϊκών συστημάτων μικρής και μεγάλης κλίμακας.

Boxes n' Foxes

Το Boxes n' Foxes είναι ένα κατάστημα – πολυχώρος με έντονο το χειροποίητο, ελληνικό στοιχείο σε χρηστικά και διακοσμητικά αντικείμενα. Ένα χώρος διαρκούς πειραματισμού και εικαστικής αναζήτησης, που αγαπά να διανθίζει την καθημερινότητά των χώρων και των στιγμών σας με καλαίσθητα αντικείμενα και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Per Tutti

To Per Tutti είναι ένα παραμυθένιο κατάστημα με φιλοσοφία την επιλογή δώρων για την Γυναίκα, τον Άνδρα, το παιδί, το σπίτι, αντικειμένων για όλες τις ηλικίες που είναι όμορφα, χαρούμενα, χρηστικά αλλά όχι απαραίτητα και ακριβά.

Greatfood

Το Greatfood είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα προϊόντων μεσογειακής διατροφής και ελληνικών προϊόντων, Ταυτόχρονα ένα ιστολόγιο συνταγών και άρθρων σχετικά με την υγειανή διατροφή και τα μεσογειακά προϊόντα.

Κωνσταντίνα Κατρακάζου

Η Κωνσταντίνα Κατρακάζου είναι εικαστικός με έντονες καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Έχει διδάξει σκηνογραφία και ζωγραφική. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα.

Άννα Παγκάλου

Η μέτζο-σοπράνο Άννα Παγκάλου σπούδασε τραγούδι με την Κρίστα Λούντβιχ στη Βιέννη, με την Αντονιέτα Στέλα στη Ρώμη, καθώς και με τη Μαρίνα Κρίλοβιτς και τη Μέχτιλντ Σταματάκη στην Αθήνα.

Proservice

Η Proservice προσφέρει σύγχρονες υπηρεσίες καθαρισμού προς τον επαγγελματικό και βιομηχανικό τομέα της αγοράς. Από μικρά γραφεία έως και διεθνείς εκδηλώσεις, παρέχουμε μια πλήρη σειρά υπηρεσιών και προϊόντων κατάλληλη για μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις.

Ι.Γεωργόπουλος

Η εταιρεία ''Ι.ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.'' με πολυετή πείρα στο χώρο των δομικών υλικών μέσω της ιστοσελίδας της σας παρέχει μια μεγάλη γκάμα πιστοποιημένων προϊόντων από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο της οικοδομής και αξιόπιστες λύσεις σε κάθε επισκευαστικό πρόβλημα.

Άννα Αμπαριώτου

Η Άννα Αμπαριώτου είναι ζωγράφος, video artist και φωτογράφος. Ζεί και εργάζεται στην Αθήνα και στην Πάρο.

Nautilus Bay Hotel

Το Nautilus Bay είναι ένα υπέροχο νέο ξενοδοχείο (χτίστηκε το 2010) με ευρύχωρα πολυτελή διαμερίσματα χτισμένο στην άκρη της φανταστικής αμμουδιάς του κόλπου της Κισσάμου.

Χριστίνα Παπαγεωργίου

Η Χριστίνα Παπαγεωργίου είναι ψυχολόγος και πιστεύει πως η ψυχική υγεία είναι αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια και για αυτό το λόγο ενθαρρύνει την ενημέρωση, την παροχή υπηρεσιών και την επανένταξη στο κοινωνικό σύνολο, για όλους όσους έχουν ανάγκη ψυχολογικής υποστήριξης.

Casa Energy

Η Casa-Energy ιδρύθηκε το 1996 από τον Πτυχ. Πολιτικό Μηχανικό Τ.Ε. Χρηστίδη Κωνσταντίνο με έδρα την Άνδρο. Μέσα από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων επιθυμούμε να ενημερώσουμε τους ενδιαφερόμενους και ταυτόχρονα να κάνουμε εύκολη την ηλεκτρονική αγορά προϊόντων που σχετίζονται με την ενεργειακή κάλυψη κατοικιών.

Micro Lab - Διαχείριση Μικροβιολογικού Εργαστηρίου

Το Micro Lab είναι μία στοιχειώδης εφαρμογή διαχείρισης μιας εταιρίας και κατασκευάστηκε αρχικά για ένα μικροβιολογικό εργαστήριο.

Rental Scheduler - Διαχείριση Κρατήσεων

Το Rental Scheduler είναι μία εφαρμογή που διαχειρίζεται τις κρατήσεις σε ξενοδοχεία, πανσιόν ή συγκροτήματα διαμερισμάτων.

Repair Manager - Διαχείριση Συνεργείου Μηχαν/κών Εγκαταστάσεων

Το Repair Manager είναι μια εφαρμογή που κατασκευάστηκε για τη Systems S.A. την μεγαλύτερη εταιρία πώλησης και εγκατάστασης συστημάτων ψύξης, θέρμανσης, κλιματισμού και εξαερισμού στην Ελλάδα και αντιπρόσωπο της Carrier.

Πολυκατοικία στο Νέο Κόσμο

Το αντικείμενο αυτού του έργου είναι η φωτορεαλιστική απεικόνιση μιας πολυκατοικίας στο Νέο Κόσμο.

Ανακαίνιση Διαμερίσματος στο Ψυχικό

Το συγκεκριμένο έργο είχε ως αντικείμενο την παρουσίαση τριών εναλλακτικών προτάσεων για την ανακαίνιση ενός διαμερίσματος στο Ψυχικό.

Κύλιση στην Αρχή