Ιστοσελίδες

HEPTAGON Terramusic

HEPTAGON is a team of music producers located in Athens, Greece, who blend ethnic, classical and world music to create primarily instrumental lounge and cinematic works. Combined with loops, nature sounds and a variety of live and exotic instruments, HEPTAGON (influenced by a vast array of musical styles), produces an eclectic fusion of ethnic sounds resulting in global music, reflecting the “one world, one people” philosophy.

The B Mag

Το The B mag δημιουργήθηκε για να καλύψει το κενό που υπήρχε στην ενημέρωση των επαγγελματιών μπαρμπέρηδων. Μια ομάδα με μεγάλη εμπειρία στον χώρο της έντυπης και ηλεκτρονικής ενημέρωσης, κάθε δυο μήνες φέρνει σε επαφή τα μπαρμπέρικα με ό,τι νεότερο κυκλοφορεί στον κόσμο του barbering και όχι μόνο.

My Extension

Τo No.1 Ελληνικό Κομμωτηριακό Περιοδικό με τα πάντα για τα Μαλλιά, Νύχια, Μακιγιάζ. Μηνιαίο Περιοδικό Για Τους Σύγχρονους Επαγγελματίες Της ΟΜΟΡΦΙΑΣ.

Ψηφιακό Αρχείο Μακρονήσου

Τα Αρχεία Σύγχρονης Ιστορίας (ΑΣΚΙ), σε συνεργασία με το Σπουδαστήριο Νέου Ελληνισμού, προσφέρουν ένα δυναμικό και τεκμηριωμένο ψηφιακό μουσείο για αυτόν τον τόπο του απάνθρωπου εγκλεισμού. Στο Ψηφιακό Μουσείο Μακρονήσου ο επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί σε πολυάριθμα τεκμήρια από τις αρχειακές συλλογές των ΑΣΚΙ, να επισκεφθεί νοερά τις εγκαταστάσεις και τα κτίσματα των στρατοπέδων, να ερευνήσει τις μαρτυρίες και τον προπαγανδιστικό λόγο, να καταδυθεί στους πολλαπλούς μηχανισμούς εγκλεισμού, απομόνωσης και ψυχολογικής βίας που υπέστησαν χιλιάδες άνθρωποι.

Sliding Backwards

Sliding Backwards is all about our preferences in life. Music, Recordshops, Gigs, Photography, Traveling, Arts ...

Elandscape

H. Pangalou & Associates - Landscape Architects

Barebones Management

penelope + george are experienced professionals with 25 years track record in fmcg sector with hands-on management of branded products in more than 30 markets globally.

having directly worked with a variety of sales & distribution systems and global marketing & advertising agencies.

The Hand

Οι The Hand, λειτουργώντας ως ένα εξωτερικό τμήμα marketing για εταιρείες, φτιάχνουν, σχεδιάζουν, αναπτύσσουν και υλοποιούν Ιδέες. Ναι, χειροποίητες, με σκοπό να προσφέρουν κάτι διαφορετικό και καινούριο και να προλάβουν τις ανάγκες του πελάτη σε νέα προιόντα και υπηρεσίες, όπως για παράδειγμα μια καινούρια σειρά καλλυντικών (ονοματοδοσία, business plan, marketing & advertising plan…), ένα site θεματικού περιεχομένου για ένα προϊόν, ένα privilege club στα πλαίσια της διαφημιστικής καμπάνιας ενός προϊόντος, κα.

Ecoraster Hellas

Η εταιρεία H.I.E.E.Ltd δραστηριοποιείται από το 1972 στο χώρο του περιβαλλοντικού σχεδιασμού και κατασκευής με γνώμονα το σεβασμό στο περιβάλλον και στις βασικές αρχές της αειφόρου ανάπτυξης. Το τμήμα ECORASTER HELLAS ειδικεύεται στην προμήθεια εγγυημένων συστημάτων σταθεροποίησης εδαφών πολλαπλών χρήσεων με ιδιαίτερα υψηλές αντοχές και με μεγάλο ρυθμό υδατοπερατότητας, συνεισφέροντας στον περιορισμό των επιφανειών σκυροδέματος σε όλους ανεξαιρέτως τους υπαίθριους χώρους.

Μικρός Ναυτίλος

Ο Μικρός Ναυτίλος διοργανώνει ημερήσιες ιστιοπλοϊκές κρουαζιέρες για την Γραμβούσα, την λιμνοθάλασσα του Μπάλου και άλλους μαγευτικούς προορισμούς της βορειοδυτικής Κρήτης.

Edema

Πρόκειται για την προσωπική ιστοσελίδα της φυσικθεραπεύτριας Χριστίνας Αληζότη. Η Χριστίνα είναι επαγγελματίας φυσικοθεραπεύτρια με ειδίκευση στην οιδηματοθεραπεία. Χρησιμοποιεί φυσικά μέσα για την αποκατάσταση ορθοπεδικών, νευρολογικών, αναπνευστικών, καρδιαγγειακών, παιδιατρικών, χειρουργικών κ.α. δυσλειτουργιών.

Κουκουράκης Line

Η εταιρεία ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ LINE ΑΒΕΕΞ, δραστηριοποιείται στον χώρο του επίπλου, της κουζίνας και του ξενοδοχειακού-επαγγελματικού εξοπλισμού από το 1982 κι έχει εδραιωθεί ως μία από τις κορυφαίες κατασκευαστικές και εμπορικές εταιρείες επίπλου στην Κρήτη.

Faros Studios

Τα Faros Studios περιμένουν να «φωτίσουν» και τις δικές σας διακοπές στην Κίμωλο. Έξι δωμάτια χωρητικότητας 2-3 ατόμων, έτοιμα να υποδεχτούν και να φιλοξενήσουν εσάς που αναζητάτε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες κατά την περίοδο των διακοπών σας.

Youth Hostel Athens

The Youth Hostel Athens is a four storey building located near the center of Athens. There are 11 rooms available at low cost price. Book now

Εκδόσεις Μικρός Ήρως

Οι «ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΗΡΩΣ» αποτελούν τη συνέχεια των εκδόσεων Ανεμοδουρά που έχουν ως αφετηρία το 1949, όταν ο αείμνηστος Στέλιος Ανεμοδουράς κάνει τα πρώτα του βήματα στο χώρο με την έκδοση του περιοδικού ΝΥΧΤΕΡΙΔΑ και λίγα χρόνια χρόνια αργότερα (1953) με τη συγγραφή και έκδοση του θρυλικού αναγνώσματος ΜΙΚΡΟΣ ΗΡΩΣ.

Luther's

Η Luther's είναι η πρώτη Ελληνική online πλατφόρμα διακόσμησης. Mια ιστοσελίδα διακόσμησης, ανακαίνισης και σχεδιασμού αντικειμένων που απευθύνεται σε ιδιώτες και επιχειρήσεις. Παράλληλα μπορείτε να αγοράσετε online hand made και vintage προϊόντα.

Άνιμα

Η «ΑΝΙΜΑ» είναι μη κρατικός (μη κυβερνητικός) και μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 2005 και δραστηριοποιείται στο χώρο της ψυχικής υγείας.

Plan B Holidays

Οι κατοικίες του Plan B κτισμένες στο βράχο πάνω από τη θάλασσα απολαμβάνουν την πανοραμική θέα προς τον κόλπο και τυλίγουν τον επισκέπτη στην ατμόσφαιρα ηρεμίας και χαλάρωσης που υποβάλλει το τοπίο. Βρίσκονται στο Καλό Λιβάδι της Μυκόνου στη νότια πλευρά του νησιού.

Opera Chaotique

What happens when an opera singer/pianist and a jazz drummer hook up and put their alchemist cloaks on? Opera Chaotique's music cauldron contains all sorts of ingredients: Arias and African vibes, Jazz riffs and Punk growls, tender lullabies and gothic nightmares.

Virbac Hellas

Η Virbac Hellas δημιουργήθηκε τον Ιούλιο του 2005 µε την εξαγορά από τη Virbac των εταιρειών Ζωφόρος και Animedica. Όλο το έμπειρο τεχνικό προσωπικό της Ζωφόρου, παρέμεινε στην εταιρεία προσφέροντας τις υπηρεσίες του στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Hotel Arethusa

Hotel Arethusa is a three star hotel, ideally located just next to Syntagma (Constitution) square and Plaka (old town of Athens) in Mitropoleos street, street of the Cathedral of Athens.

Το Σπίτι της Ελις

Το Σπίτι της Ελις έχει δημιουργήσει μια κοιτίδα αγάπης, ασφάλειας, φροντίδας και ευ ζην για τους ηλικιωμένους συνανθρώπους με στόχο να βελτιώσει την ποιότητα ζωής τους έχοντας σύμμαχο τις όμορφες ανθρώπινες σχέσεις και αξίες.

Tomatis Athens

Το Tomatis Athens είναι εξουσιοδοτημένο κέντρο εφαρμογής της μεθόδου Tomatis και λειτουργεί με έδρα στα Άνω Λιόσια. Διευθύντριες και επιστημονικά υπεύθυνες του κέντρου είναι η Λαμπρινή-Νίνα Μακρή και η Χαρίκλεια-Ρίτα Μακρή.

βαβελ - Ξένες Γλώσσες

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών βαβελ άνοιξε τις πόρτες του στην ξενόγλωσση εκπαίδευση το 1987 και σας περιμένει για να σας ξεναγήσει στο χώρο του αγγλόφωνου, γαλλόφωνου, γερμανόφωνου, και ελληνόφωνου μωσαϊκού του.

Nova Solar Invest

Η εταιρεία Nova Solar Invest ΕΠΕ δραστηριοποιείται στον τομέα της παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από Φωτοβολταϊκά Συστήματα. Με την τεχνογνωσία της αξιοποιεί την ηλιοφάνεια της χώρας μας και την μετατρέπει σε οικονομικό όφελος των πελατών της.

Elef Vakalis

O Eleftherios Vakalis με την πείρα του διερμηνέα και του μεταφραστή από το 1989, εργάζεται με τις ακόλουθες γλώσσες: Ελληνικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Αγγλικά και Καμποτζιανά Χμερ.

Egreen

Για περισσότερο από σαράντα χρόνια η egreen σε συνεργασία με την ΖinCo, πρωτοπορεί στην κατασκευή φυτεμένων δωμάτων στην Ελλάδα παρέχοντας τεχνογνωσία και εξειδικευμένα υλικά.

Εκδόσεις Μεταμόρφωση

Οι εκδόσεις "μεταμόρφωση" είναι μία νέα εκδοτική προσπάθεια που επιδιώκει να φέρει σε επαφή το ελληνικό αναγνωστικό κοινό με τίτλους, οι οποίοι σχετίζονται με τη σωματική, την ψυχική αλλά κυρίως την πνευματική μεταμόρφωσή μας.

Cave du Roi Dagobert

Η Cave Dagobert Ελλάδας λειτουργεί ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος των οίνων της Cave Dagobert Αλσατίας.

Sifnos Stoneware

Η Sifnos Stoneware είναι μια επιχείρηση με έδρα τη Σίφνο που δημιουργεί χειροποίητα χρηστικά και διακοσμητικά κεραμεικά στα χνάρια μιας μακραίωνης οικογενειακής παράδοσης.

Energetica

Η εταιρεία " ENERGETICA Ε.Π.Ε " ιδρύθηκε το 2006, με σκοπό την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων που αφορούν το σχεδιασμό, την προμήθεια εξοπλισμού, την κατασκευή αλλά και την συντήρηση φωτοβολταϊκών συστημάτων μικρής και μεγάλης κλίμακας.

Boxes n' Foxes

Το Boxes n' Foxes είναι ένα κατάστημα – πολυχώρος με έντονο το χειροποίητο, ελληνικό στοιχείο σε χρηστικά και διακοσμητικά αντικείμενα. Ένα χώρος διαρκούς πειραματισμού και εικαστικής αναζήτησης, που αγαπά να διανθίζει την καθημερινότητά των χώρων και των στιγμών σας με καλαίσθητα αντικείμενα και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Per Tutti

To Per Tutti είναι ένα παραμυθένιο κατάστημα με φιλοσοφία την επιλογή δώρων για την Γυναίκα, τον Άνδρα, το παιδί, το σπίτι, αντικειμένων για όλες τις ηλικίες που είναι όμορφα, χαρούμενα, χρηστικά αλλά όχι απαραίτητα και ακριβά.

Greatfood

Το Greatfood είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα προϊόντων μεσογειακής διατροφής και ελληνικών προϊόντων, Ταυτόχρονα ένα ιστολόγιο συνταγών και άρθρων σχετικά με την υγειανή διατροφή και τα μεσογειακά προϊόντα.

Κωνσταντίνα Κατρακάζου

Η Κωνσταντίνα Κατρακάζου είναι εικαστικός με έντονες καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Έχει διδάξει σκηνογραφία και ζωγραφική. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα.

Άννα Παγκάλου

Η μέτζο-σοπράνο Άννα Παγκάλου σπούδασε τραγούδι με την Κρίστα Λούντβιχ στη Βιέννη, με την Αντονιέτα Στέλα στη Ρώμη, καθώς και με τη Μαρίνα Κρίλοβιτς και τη Μέχτιλντ Σταματάκη στην Αθήνα.

Proservice

Η Proservice προσφέρει σύγχρονες υπηρεσίες καθαρισμού προς τον επαγγελματικό και βιομηχανικό τομέα της αγοράς. Από μικρά γραφεία έως και διεθνείς εκδηλώσεις, παρέχουμε μια πλήρη σειρά υπηρεσιών και προϊόντων κατάλληλη για μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις.

Ι. Γεωργόπουλος

Η εταιρεία ''Ι. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.'' με πολυετή πείρα στο χώρο των δομικών υλικών μέσω της ιστοσελίδας της σας παρέχει μια μεγάλη γκάμα πιστοποιημένων προϊόντων από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο της οικοδομής και αξιόπιστες λύσεις σε κάθε επισκευαστικό πρόβλημα.

Άννα Αμπαριώτου

Η Άννα Αμπαριώτου είναι ζωγράφος, video artist και φωτογράφος. Ζεί και εργάζεται στην Αθήνα και στην Πάρο.

Nautilus Bay Hotel

Το Nautilus Bay είναι ένα υπέροχο νέο ξενοδοχείο (χτίστηκε το 2010) με ευρύχωρα πολυτελή διαμερίσματα χτισμένο στην άκρη της φανταστικής αμμουδιάς του κόλπου της Κισσάμου.

Χριστίνα Παπαγεωργίου

Η Χριστίνα Παπαγεωργίου είναι ψυχολόγος και πιστεύει πως η ψυχική υγεία είναι αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια και για αυτό το λόγο ενθαρρύνει την ενημέρωση, την παροχή υπηρεσιών και την επανένταξη στο κοινωνικό σύνολο, για όλους όσους έχουν ανάγκη ψυχολογικής υποστήριξης.

Casa Energy

Η Casa-Energy ιδρύθηκε το 1996 από τον Πτυχ. Πολιτικό Μηχανικό Τ.Ε. Χρηστίδη Κωνσταντίνο με έδρα την Άνδρο. Μέσα από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων επιθυμούμε να ενημερώσουμε τους ενδιαφερόμενους και ταυτόχρονα να κάνουμε εύκολη την ηλεκτρονική αγορά προϊόντων που σχετίζονται με την ενεργειακή κάλυψη κατοικιών.

τελευταία έργα μας

επικοινωνία

Ολύμπου 50
Βύρωνας - Τ.Κ. 162 33

211.115.2838
6944.71.33.71

info@forkstudios.gr

εγγραφείτε στο newsletter μας

ακουλουθήστε μας
facebooktwitter

επικοινωνία

Ολύμπου 50
Βύρωνας - Τ.Κ. 162 33

211.115.2838
6944.71.33.71

info@forkstudios.gr

ωράριο λειτουργίας
καθημερινά 10.00 - 18.00

ακολουθήστε μας
facebooktwitter