Ποιοί είμαστε

Η Fork Studios δημιουργήθηκε ως αποτέλεσμα μια πολύχρονης εμπειρίας στο χώρο των εφαρμογών της πληροφορικής.

Ξεκίνησε τη δραστηριότητά της στο χώρο του σχεδιασμού, της κατασκευής και ανάπτυξης δυναμικών ιστοσελίδων, εφαρμογών λογισμικού και φωτορεαλαστικών απεικονίσεων.

Στην πορεία επέκτεινε τις δραστηριότητές της στο χώρο της προώθησης και της φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Πρόσφατα συμπεριέλαβε στο πεδίο δράσης της, την ανάπτυξη διαδικτυακών εφαρμογών.

Με την χρήση των πιο εξελιγμένων τεχνολογικών εργαλείων καλύπτουμε ένα μεγάλο φάσμα των εφαρμογών της πληροφορικής ώστε να εξασφαλίσουμε υψηλά επίπεδα λειτουργικότητας και αποτελεσματικότητας.

Δείτε αναλυτικά τις υπηρεσίες που παρέχουμε

Κατασκευή δυναμικών ιστοσελίδων

Κατασκευάζουμε δυναμικές ιστοσελίδες χρησιμοποιώντας αποκλειστικά CMS (Content Management Systems - Συστήματα Διαχείρισης Περιεχομένου) ανοικτού κώδικα, προσφέροντας προσαρμοσμένες λύσεις στις ανάγκες σας, με δυνατότητες μελλοντικής τους επέκτασης.

Κατασκευή Ηλεκτρονικών Καταστημάτων

Δημιουργήστε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα και αυξήστε τα κέρδη της επιχείρησής σας μέσω των διαδικτυακών πωλήσεων. Η συνεχώς αυξανόμενη χρήση του Internet έχει στρέψει το ενδιαφέρον πολλών καταναλωτών στην αγορά προϊόντων μέσα από ηλεκτρονικά καταστήματα.

Φιλοξενία Ιστοσελίδων

Είτε ξεκινάτε τώρα την διαδικτυακή σας παρουσία και ψάχνετε για τον κατάλληλο πάροχο είτε έχετε απογοητευθεί από την ταχύτητα, την υποστήριξη και τις χρεώσεις του παρόχου σας, βρείτε μια λύση που καλύπτει τις ανάγκες σας στα πακέτα Web Hosting που προσφέρει η Fork Studios.

Προώθηση Ιστοδελίδων

Στο χάος και την υπερπληροφόρηση του διαδικτύου η κατασκευή ενός site σπάνια είναι αρκετή για την αποτελεσματική προβολή σας. Η καλή κατάταξη της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης συνήθως απαιτεί εξελιγμένες στρατηγικές προώθησης και μεθόδους βελτιστοποίησης.

Ανάπτυξη Λογισμικού

Η Fork Studios παρέχει υπηρεσίες ανάπτυξης συστημάτων λογισμικού, προσαρμοσμένου στις απαιτήσεις και τις ιδιαιτερότητες της εταιρείας σας, χρησιμοποιώντας σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία που εγγυώνται την ποιότητα, την λειτουργικότητα και την αποτελεσματικότητα της τελικής εφαρμογής.

Στόχοι

Από τα πρώτα μας βήματα θέσαμε ως στόχο η Fork Studios να αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση στο χώρο της ανάπτυξης και διαχείρισης δυναμικών ιστοσελίδων καθώς στην ανάπτυξη εξειδικευμένων εφαρμογών.
Οι απαιτήσεις των έργων που αναλαμβάνουμε διευρύνουν τους ορίζοντες μας και βοηθούν στην συνεχόμενη βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχουμε.
Με γνώμονα πάντα την ικανοποίηση του πελάτη, σε αισθητικό, λειτουργικό αλλά και πρακτικό επίπεδο επιδιώκουμε την διατήρηση μιας υγειούς επαγγελματικής σχέσης.
Στόχος μας πλέον είναι να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες εφαρμογών πληροφορικής, συνδυάζοντάς την υπεύθυνη και διαρκή υποστήριξή τους.

Μεθοδολογία

Η υλοποίηση των έργων μας γίνεται αποκλειστικά με τη χρήση λογισμικού ανοικτού κώδικα, προκειμένου να σας προσφέρουμε προσαρμοσμένες λύσεις που να διαθέτουν υψηλό επίπεδο επεκτασιμότητας, συνδυάζοντας ταυτόχρονα τις ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.
Τα λογισμικά ανοιχτού κώδικα εξελίσσονται συνεχώς, διαθέτουν τεράστια γκάμα εργαλείων επέκτασης των λειτουργιών τους και ταυτόχρονα υποστηρίζονται από μεγάλες ενεργές κοινότητες (forums) ανταλλαγής πληροφοριών.
Αποφεύγοντας λοιπόν τις δεσμεύσεις και το υψηλό κόστος που συνεπάγεται η χρήση ιδιόκτητου λογισμικού, σας παρέχουμε τα πλέον σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία, κομμένα και ραμμένα στις ανάγκες σας.

Ομάδα

Προκειμένου να καλύψουμε πλήρως τις ανάγκες κάθε έργου που καλούμαστε να αναλάβουμε, συνεργαζόμαστε με τα πλέον αξιόπιστα ονόματα του χώρου της πληροφορικής στην Ευρώπη, με στόχο την αποτελεσματικότερη και ασφαλέστερη υλοποίηση τους.

Φιλοσοφία

Κάθε έργο που αναλαμβάνουμε αποτελεί μια ξεχωριστή πρόκληση.
Ακούγοντας, καταγράφοντας και οργανώνοντας τις ανάγκες σας, αντιμετωπίζουμε κάθε έργο μοναδικά.
Με πάθος για την καλαισθησία και την απλότητα, στοχεύουμε σε λύσεις που θα καλύψουν με μέγιστη επιτυχία τις ανάγκες σας.
Και μην ξεχνάτε... η δική σας επιτυχία είναι και δική μας!

Αν αναζητάτε μια συνεργασία που χαρακτηρίζεται από εμπιστοσύνη, συνέπεια και ταυτόχρονα από μια ανθρώπινη προσέγγιση στον ψηφιακό κόσμο, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση.

επικοινωνία

Ολύμπου 50
Βύρωνας - Τ.Κ. 162 33

211.115.2838
6944.71.33.71

info@forkstudios.gr

εγγραφείτε στο newsletter μας

ακουλουθήστε μας
facebooktwitter

επικοινωνία

Ολύμπου 50
Βύρωνας - Τ.Κ. 162 33

211.115.2838
6944.71.33.71

info@forkstudios.gr

ωράριο λειτουργίας
καθημερινά 10.00 - 18.00

ακολουθήστε μας
facebooktwitter