Τελευταία Νέα

Luther's - Tailor made Decoration σε 4 απλά βήματα!

Η Luther’s είναι μια ιστοσελίδα διακόσμησης, ανακαίνισης και σχεδιασμού αντικειμένων που απευθύνεται σε ιδιώτες και επιχειρήσεις.

Η ψυχή της, είναι η Έρρικα Λευθέρη και ο Δημήτρης Λούλης. Δύο νέοι άνθρωποι με αγάπη για τη διακόσμηση χώρων και το σχεδιασμό αντικειμένων, γεμάτοι καινοτόμες ιδέες και με σπάνια προσοχή στη λεπτομέρεια.

Η ιδέα τους για τη δημιουργία μιας ιστοσελίδας με στόχο το Tailor made decoration, αποτέλεσε για εμάς μια όμορφη και δυνατή πρόκληση και ταυτόχρονα συνετέλεσε στη δημιουργία μιας νέας και εποικοδομητικής συνεργασίας.

Στην ιστοσελίδα luthers.gr μπορείτε με πολύ εύκολο τρόπο να ζητήσετε υπηρεσίες διακόσμησης για οποιοδήποτε χώρο σας ενδιαφέρει, μέσω ενός εύστοχου και διασκεδαστικού ερωτηματολογίου.

Παράλληλα μπορείτε να αγοράσετε online hand made και vintage προϊόντα. Τα μοναδικά hand made φωτιστικά αποτελούν ένα χαρακτηριστικό δείγμα υψηλής αισθητικής!

Η συμβολή δε της γραφίστριας Χρυσάνθης Ρέτσου [redbike] ήταν καθοριστική για το αποτέλεσμα που βλέπετε στις οθόνες σας.

Vamos Luther's!

Sifnos Stoneware - Ηλεκτρονικό Κατάστημα

Η Sifnos Stoneware είναι μια επιχείρηση με έδρα τη Σίφνο που δημιουργεί χειροποίητα χρηστικά και διακοσμητικά κεραμεικά στα χνάρια μιας μακραίωνης οικογενειακής παράδοσης.

Η Sifnos Stoneware είναι ο Αντώνης Καλογήρου, η οικογένειά του και η αγάπη τους για την διατήρηση και την εξέλιξη μιας αρχέγονης τέχνης.

Στόχος μας, η ανάδειξη των υψηλής ποιότητας και αισθητικής προϊόντων στο διαδίκτυο και η δυνατότητα αγοράς τους online.

Η προσοχή από κοινού στη λεπτομέρεια και το ενδιαφέρον του Αντώνη για τις νέες τεχνολογίες αποτέλεσαν τα βασικά συστατικά μιας άριστης συνεργασίας, με αποτέλεσμα να υλοποιηθεί ένα απολύτως σύγχρονο και πλήρες ηλεκτρονικό κατάστημα.

Η συνέχεια στις οθόνες σας...
www.sifnosstoneware.com

boxes-n-foxes

Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος Boxes n' Foxes

Το Boxes n' Foxes είναι ένα ξεχωριστό κατάστημα-πολυχώρος που εστιάζει στην υψηλή αισθητική και την απαράμιλλη ποιότητα, ένας χώρος διαρκούς πειραματισμού και εικαστικής αναζήτησης.

Χειροποίητα και πρωτότυπα είδη δώρων, ντιζαϊνάτα χρηστικά αντικείμενα, διακοσμητικές προτάσεις με ιδιαίτερο γούστο.

Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας έγινε με στόχο την ανάδειξη του πλούσιου περιεχομένου παρέχοντας ταυτόχρονα όλα τα σύγχρονα εργαλεία που πλαισιώνουν ένα ολοκληρωμένο online κατάστημα:

  • διαχείριση ενημερωτικών δελτίων
  • ιστολόγιο
  • ημερολόγιο εκδηλώσεων

Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
www.boxesnfoxes.gr

Κατασκευή ιστοσελίδας της ENERGETICA Ε.Π.Ε.

Η εταιρεία "ENERGETICA Ε.Π.Ε" έχει σκοπό την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων που αφορούν το σχεδιασμό, την προμήθεια εξοπλισμού, την κατασκευή αλλά και την συντήρηση φωτοβολταϊκών συστημάτων μικρής και μεγάλης κλίμακας.

Η Fork Studios σχεδίασε και ανέπτυξε την ιστοσελίδα της εταιρείας.

Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
www.energetica.com.gr

Joomla Day Greece 2013

joomladay2013-banner-728x90

Το JoomlaDay Greece, το επίσημο event για την κοινότητα του Joomla!® στην Ελλάδα, έρχεται για 3η χρονιά!
Μετά την επιτυχία των δύο πρώτων διοργανώσεων το 2011 και το 2012, φέτος διευρύνεται η θεματολογία των παρουσιάσεων και workshops εντός και εκτός Joomla!, καλύπτοντας θέματα τεχνικά και μη.
Από το Joomla! και σύγχρονες web design τεχνικές (responsive web) και από Firefox OS mobile app development ή web typography έως τρόπους για να δουλεύουμε καλύτερα στην καθημερινότητά μας.

Περισσότερες πληροφορίες
Το event θα πραγματοποιηθεί στον κινηματογράφο "ΔΑΝΑΟ" σε δύο αίθουσες χωρητικότητας 710 θέσεων στο σύνολο τους.
Ακολουθήστε το σύνδεσμο προκειμένου να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα www.joomladay.gr

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος για την Per Tutti

logo2Άλλη μια συνεργασία μας ολοκληρώθηκε, το ηλεκτρονικό κατάστημα της Per Tutti. Ένα κατάστημα με είδη δώρων για όλους και πολλές εκπλήξεις. Επισκεφθείτε το...

www.pertutti.gr

Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος για την Greatfood

greatfood

Η τελευταία δημιουργία της εταιρείας μας είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα με είδη μεσογειακής διατροφής της Greatfood. Ένα ολοκληρωμένο eshop, άρθρα για τη υγιεινή διατροφή, blog συνταγών και πολλά άλλα που μπορείτε να ανακαλύψετε στη διεύθυνση που ακολουθεί:

www.greatfood.gr

Κατασκευή εταιρικής ιστοσελίδας Proservice ΕΠΕ

proservice-logoΗ εταιρεία Επαγγελματικών Καθαρισμών Proservice ΕΠΕ που εδρεύει στην Καισαριανή, μας εμπιστεύθηκε την υλοποίηση της Εταιρικής Ιστοσελίδας της.

Η Fork Studios υλοποίησε τον Σχεδιασμό και την Ανάπτυξη της Ιστοσελίδας, ενώ επίσης διατηρεί και την φιλοξενία αυτής.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το Παράρτημα "Πριν & Μετά" στα Έργα της εταιρείας, όπου κρίναμε απαραίτητο να παρουσιαστεί δυναμικά η απόδοση των μεθόδων καθαρισμού.

Την ιστοσελίδα μπορείτε να την επισκεφθείτε στον σύνδεσμο που ακολουθεί:www.proservice.gr

Κατασκευή Ιστοσελίδας της εικαστικού Κωνσταντίνας Κατρακάζου

katrakazou2

Η Fork Studios ολοκλήρωσε την σχεδίαση και την ανάπτυξη της ιστοσελίδας της εικαστικού Κωνσταντίνας Κατρακάζου.

Μπορείτε να την επισκεφθείτε στη διεύθυνση που ακολουθεί:

www.kkatrakazou.gr

Κατασκευή Ιστοσελίδας της εικαστικού Άννας Αμπαριώτου

anna-ampariotou

Η Fork Studios σχεδίασε και ανέπτυξε τη νέα ιστοσελίδα της εικαστικού Άννας Αμπαριώτου.

Μπορείτε να την επισκεφθείτε στη διεύθυνση που ακολουθεί:

www.anna-ampariotou.gr

 

Web Index - Η επίδραση του Internet σε όλον τον πλανήτη

Μία νέα πρωτοβουλία ανέλαβε το World Wide Web Foundation για τη μέτρηση της επίδρασης του Internet στα διάφορα έθνη του κόσμου και την κατάταξή τους ανάλογα με τη χρήση που κάνουν για τη βελτίωση των κοινωνικών, οικονομικών και πολιτικών τους συνθηκών.

Το project ακούει στο όνομα Web Index, είναι χρηματοδοτούμενο από τη Google και παρουσιάστηκε πρόσφατα από τον ιδρυτή του World Wide Web Foundation, Tim Berners-Lee σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο.

Joomla Day Greece 2012

jd12grΗ ελληνική κοινότητα του Joomla! διοργανώνει το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Ιουνίου 2012 το δεύτερο JoomlaDay Greece με σκοπό να φέρει κοντά όλους τους φίλους του Joomla! αλλά και όλους όσους επιθυμούν να μάθουν περισσότερα για αυτό, μέσα από ένα συναρπαστικό διήμερο.

Περισσότερες πληροφορίες

Το event θα πραγματοποιηθεί στον κινηματογράφο "ΔΑΝΑΟ" σε δύο αίθουσες χωρητικότητας 710 θέσεων στο σύνολο τους.

Οι παρουσιάσεις είναι ωριαίες και ξεκινούν στις 10.00 και τελειώνουν περί τις 17.00-18.00.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Joomla! Best CMS 2011

packt-os-awards-2011Το Joomla βραβεύτηκε για ακόμη μια φορά, ως το καλύτερο open source, σύστημα διαχείρισης  περιεχομένου και για το 2011.

Η κατάταξη των διαγωνιζομένων ήταν η εξής:

Open Source CMS

  • Winner: Joomla!
  • 1st Runner up: Drupal
  • 2nd Runner up: Plone

J and Beyond "Διεθνές Συνέδριο Joomla"

jandbΤο J and Beyond - το διεθνές συνέδριο για Joomla® πραγματοποιείται στις 18-20 Μαϊου στο Bad Nauheim της Γερμανίας και η προθεσμία για υποβολή προτάσεων για θέματα λήγει στις 1 Απριλίου.

Το διεθνες συνέδριο J and Beyond, πραγματοποιείται για τρίτη χρονιά. oomla! Joomla! developers και κατασκευαστές δυναμικών ιστοτόπων από περισσότερες από 30 χώρες θα συναντηθούν στη Γερμανία.

Το J and Beyond είναι μια ευκαιρία να μάθουμε από τους άλλους, να παρουσιάσουμε τις διέες μας, να σχεδιάσουμε το μέλλον, να γνωρίσουμε ανθρώπους πίσω από το avatar και, το σημαντικότερο, να διασκεδάσουμε!

Το πρόγραμμα του  J and Beyond δημιουργειται από τους ίδιους τους συμμετέχοντες μέσα από το δημόσιο κάλεσμα  "Call for Papers".

Καθένας μπορεί να έχει τη δική του συμμετοχή, που μπορεί να είναι έχει τη μορφή presentation, tutorial ή workshop. Είναι μια ευκαιρία να μην περιοριστεί κανείς σε γνωριμίες αλλά να μοιραστεί τις εμπειρίες, τις ιδέες και τα έργα του.

Δράση digi-mobile

digi-mobileH δράση «Ενίσχυση επιχειρήσεων για την αξιοποίηση καινοτόμων εφαρμογών σε «έξυπνες» συσκευές κινητών επικοινωνιών και υπολογιστές-ταμπλέτες» (συνοπτικά "digi-mobile") στοχεύει στην ενίσχυση των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων προκειμένου να αξιοποιήσουν τη διεθνή δυναμική και να αποκτήσουν πρόσβαση σε νέα κοινά-στόχους, παρέχοντας νέες ψηφιακές δυνατότητες και υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας, μέσω smartphones.

Η δράση αποσκοπεί κυρίως στην ενίσχυση της αξιοποίησης καινοτόμων εφαρμογών επί συσκευών κινητών επικοινωνιών και tablet-pc για υφιστάμενες επιχειρήσεις που λειτουργούν εντός της Ελληνικής Επικράτειας. Στόχος της είναι να εξασφαλίσει στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό, στις ενισχυόμενες επιχειρήσεις:

  • Μείωση του κόστους λειτουργίας και βελτίωση της παραγωγικότητας, με αξιοποίηση εφαρμογών επί «έξυπνων» συσκευών κινητών επικοινωνιών, που διευκολύνουν την κινητικότητα (mobility) των εργαζόμενων και επιτρέπουν  την άμεση πρόσβαση σε εταιρικά δεδομένα και την αξιοποίησή τους από οπουδήποτε.
  • Συνθήκες ολοκληρωμένης προσέγγισης υφιστάμενων πελατών και νέων κοινών, με αξιοποίηση των δυνατοτήτων των «έξυπνων» συσκευών κινητών επικοινωνιών και των tablet-pc για την παροχή προσωποποιημένης-στοχευμένης πληροφόρησης.
  • Ευκαιρίες εξωστρεφούς ανάπτυξης και βελτίωσης των πωλήσεων και των παρεχόμενων υπηρεσιών, αξιοποιώντας έξυπνες κινητές συσκευές.

Επιπλέον της σημαντικής προστιθέμενης αξίας για τις ελληνικές επιχειρήσεις, η δράση θα έχει συμβολή και στην ενίσχυση του εγχώριου επιστημονικού δυναμικού σε έναν τομέα υψηλής ανάπτυξης και προστιθέμενης αξίας, στην αιχμή της ψηφιακής οικονομίας.

επικοινωνία

Ολύμπου 50
Βύρωνας - Τ.Κ. 162 33

211.115.2838
6944.71.33.71

info@forkstudios.gr

εγγραφείτε στο newsletter μας

ακουλουθήστε μας
facebooktwitter

επικοινωνία

Ολύμπου 50
Βύρωνας - Τ.Κ. 162 33

211.115.2838
6944.71.33.71

info@forkstudios.gr

ωράριο λειτουργίας
καθημερινά 10.00 - 18.00

ακολουθήστε μας
facebooktwitter