Τελευταία Νέα

Luther's - Tailor made Decoration σε 4 απλά βήματα!

Η Luther’s είναι μια ιστοσελίδα διακόσμησης, ανακαίνισης και σχεδιασμού αντικειμένων που απευθύνεται σε ιδιώτες και επιχειρήσεις.

Η ψυχή της, είναι η Έρρικα Λευθέρη και ο Δημήτρης Λούλης. Δύο νέοι άνθρωποι με αγάπη για τη διακόσμηση χώρων και το σχεδιασμό αντικειμένων, γεμάτοι καινοτόμες ιδέες και με σπάνια προσοχή στη λεπτομέρεια.

Η ιδέα τους για τη δημιουργία μιας ιστοσελίδας με στόχο το Tailor made decoration, αποτέλεσε για εμάς μια όμορφη και δυνατή πρόκληση και ταυτόχρονα συνετέλεσε στη δημιουργία μιας νέας και εποικοδομητικής συνεργασίας.

Στην ιστοσελίδα luthers.gr μπορείτε με πολύ εύκολο τρόπο να ζητήσετε υπηρεσίες διακόσμησης για οποιοδήποτε χώρο σας ενδιαφέρει, μέσω ενός εύστοχου και διασκεδαστικού ερωτηματολογίου.

Παράλληλα μπορείτε να αγοράσετε online hand made και vintage προϊόντα. Τα μοναδικά hand made φωτιστικά αποτελούν ένα χαρακτηριστικό δείγμα υψηλής αισθητικής!

Η συμβολή δε της γραφίστριας Χρυσάνθης Ρέτσου [redbike] ήταν καθοριστική για το αποτέλεσμα που βλέπετε στις οθόνες σας.

Vamos Luther's!

Sifnos Stoneware - Ηλεκτρονικό Κατάστημα

Η Sifnos Stoneware είναι μια επιχείρηση με έδρα τη Σίφνο που δημιουργεί χειροποίητα χρηστικά και διακοσμητικά κεραμεικά στα χνάρια μιας μακραίωνης οικογενειακής παράδοσης.

Η Sifnos Stoneware είναι ο Αντώνης Καλογήρου, η οικογένειά του και η αγάπη τους για την διατήρηση και την εξέλιξη μιας αρχέγονης τέχνης.

Στόχος μας, η ανάδειξη των υψηλής ποιότητας και αισθητικής προϊόντων στο διαδίκτυο και η δυνατότητα αγοράς τους online.

Η προσοχή από κοινού στη λεπτομέρεια και το ενδιαφέρον του Αντώνη για τις νέες τεχνολογίες αποτέλεσαν τα βασικά συστατικά μιας άριστης συνεργασίας, με αποτέλεσμα να υλοποιηθεί ένα απολύτως σύγχρονο και πλήρες ηλεκτρονικό κατάστημα.

Η συνέχεια στις οθόνες σας...
www.sifnosstoneware.com

boxes-n-foxes

Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος Boxes n' Foxes

Το Boxes n' Foxes είναι ένα ξεχωριστό κατάστημα-πολυχώρος που εστιάζει στην υψηλή αισθητική και την απαράμιλλη ποιότητα, ένας χώρος διαρκούς πειραματισμού και εικαστικής αναζήτησης.

Χειροποίητα και πρωτότυπα είδη δώρων, ντιζαϊνάτα χρηστικά αντικείμενα, διακοσμητικές προτάσεις με ιδιαίτερο γούστο.

Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας έγινε με στόχο την ανάδειξη του πλούσιου περιεχομένου παρέχοντας ταυτόχρονα όλα τα σύγχρονα εργαλεία που πλαισιώνουν ένα ολοκληρωμένο online κατάστημα:

  • διαχείριση ενημερωτικών δελτίων
  • ιστολόγιο
  • ημερολόγιο εκδηλώσεων

Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
www.boxesnfoxes.gr

Web Index - Η επίδραση του Internet σε όλον τον πλανήτη

Μία νέα πρωτοβουλία ανέλαβε το World Wide Web Foundation για τη μέτρηση της επίδρασης του Internet στα διάφορα έθνη του κόσμου και την κατάταξή τους ανάλογα με τη χρήση που κάνουν για τη βελτίωση των κοινωνικών, οικονομικών και πολιτικών τους συνθηκών.

Το project ακούει στο όνομα Web Index, είναι χρηματοδοτούμενο από τη Google και παρουσιάστηκε πρόσφατα από τον ιδρυτή του World Wide Web Foundation, Tim Berners-Lee σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο.

επικοινωνία

Ολύμπου 50
Βύρωνας - Τ.Κ. 162 33

T: 211.115.2838

info@forkstudios.gr

εγγραφείτε στο newsletter μας

επικοινωνία

Ολύμπου 50
Βύρωνας - Τ.Κ. 162 33

211.115.2838

info@forkstudios.gr

ωράριο λειτουργίας
καθημερινά 9.00 - 17.00

ακολουθήστε μας
facebooktwitter