Ανάπτυξη Εφαρμογών

Η Fork Studios παρέχει υπηρεσίες ανάπτυξης συστημάτων λογισμικού, προσαρμοσμένου στις απαιτήσεις και τις ιδιαιτερότητες της εταιρείας σας.

Η ανάπτυξη εξειδικευμένων εφαρμογών κατά παραγγελία αναφέρεται στον σχεδιασμό ενός λογισμικού που θα σχεδιαστεί και θα προγραμματιστεί για να καλύψει μια συγκεκριμένη λειτουργία / ανάγκη.

Κατά την ανάπτυξη εφαρμογών κατά παραγγελία η Fork Studios είναι σε θέση να παράγει οποιοδήποτε χαρακτηριστικό επιθυμεί ο πελάτης και που είναι απαραίτητο για την λειτουργία της επιχείρησης του. Το κλειδί για την ορθή και επιτυχημένη ανάπτυξη εξειδικευμένων εφαρμογών είναι η σωστή ανάλυση των αναγκών που θα καλύψουν και ο αρχικός σχεδιασμός τους.

Παρέχoυμε απόλυτη ευελιξία στην ανάπτυξη εφαρμογών - η διαδικασία ουσιαστικά γίνεται «πελατοκεντρικά» παρέχοντας μια καλά σχεδιασμένη βάση δεδομένων, που εμπεριέχεται στο τελικό προϊόν.

Δείτε τις ολοκληρωμένες λύσεις μηχανογράφησης και μηχανοργάνωσης

Πελατοκεντρικά Συστήματα

(Customer Relationship Management) Το πακέτο αυτό απευθύνεται σε προσωπικές ιστοσελίδες ή μικρές επιχειρήσεις. Μπορεί να καλύψει με άνεση την περιγραφή του προσωπικού ή του εταιρικού σας προφίλ. Εάν αναζητάτε μια οικονομική λύση με δυνατότητες μελλοντικής επέκτασης των δυνατοτήτων της ιστοσελίδας σας, αυτό το πακέτο μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας.

Διαχείριση Βάσεων Δεδομένων

Με τον όρο Διαχείριση Βάσης Δεδομένων γνωστό ως Database Management system (DBMS) εννοούμε κάποιο λογισμικό μέσω του οποίου γίνεται η δημιουργία, η διαχείριση, η συντήρηση και η χρήση μιας ηλεκτρονικής βάσης δεδομένων. Το λογισμικό χρησιμοποιεί στερεότυπες μεθόδους καταλογοποίησης, ανάκτησης και εκτέλεσης ερωτημάτων σχετικών με τα δεδομένα. Το σύστημα διαχείρισης οργανώνει τα εισερχόμενα δεδομένα με σκοπό την αξιοποίησή τους από εξωτερικούς χρήστες.

Διαχείριση Κρατήσεων

Διαχειριστείτε τις κρατήσεις του ξενοδοχείου σας με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με την κράτηση, όπως τα πλήρη στοιχεία και τις ανάγκες του πελάτη, τις ημερομηνίες άφιξης και αναχώρησης, αλλά και όλα τα χαρακτηριστικά της κράτησης όπως την κατάσταση (Check in, Check out, Cancel) και την προέλευσή της.

Διαδικτυακές Εφαρμογές

Διαδικτυακή εφαρμογή (web application ή web app) ονομάζεται κάθε εφαρμογή η οποία είναι διαθέσιμη στους χρήστες της μέσω του Διαδικτύου (internet) ή του ενδοδικτύου (intranet) μιας εταιρείας και ο χρήστης χρησιμοποιεί μόνο τον περιηγητή του για να την χρησιμοποιήσει. Οι εφαρμογές αυτές συνήθως εκτελούνται σε ισχυρές υπολογιστικές μηχανές οι οποίες έχουν τον ρόλο του σταθμού εξυπηρέτησης και παρέχουν τις υπηρεσίες τους σε περισσότερους του ενός χρήστη.

Για την ανάπτυξη του λογισμικού χρησιμοποιούνται τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία που εγγυώνται την ποιότητα, την λειτουργικότητα και την αποτελεσματικότητα της τελικής εφαρμογής.

Η ορθή ανάπτυξη και λειτουργία του λογισμικού, προκειμένου να καλύψει άρτια τις αναγκές των τελικών χρηστών του, γίνεται μεθοδικά με βασικό άξονα τη συνεργασία με τον πελάτη και περνά από τα εξής στάδια:

 • Ανάλυση
  Στη διάρκεια του πρώτου σταδίου, ορίζονται οι ανάγκες τις οποίες καλείται να λύσει το νέο σύστημα. Με αυτόν τον τρόπο, γίνεται ξεκάθαρο το κενό το οποίο έρχεται να καλύψει το νέο λογισμικό.
 • Σχεδίαση
  Αφού οριστικοποιηθούν οι απαιτήσεις του νέου λογισμικού, το επόμενο στάδιο είναι να σχεδιαστεί το λογισμικό ώστε να ανταποκρίνεται σε αυτές τις απαιτήσεις.
 • Υλοποίηση και Έλεγχος
  Οι προδιαγραφές σχεδιασμού, έτσι όπως αυτές καθορίστηκαν στο αμέσως προηγούμενο στάδιο, μεταφράζονται πλέον σε νέο λογισμικό εφαρμογής, γραμμένο στην κατάλληλη γλώσσα προγραμματισμού. Στη συνέχεια γίνεται ένας ενδελεχής έλεγχος ώστε να εντοπιστούν οι όποιες αδυναμίες πρόεκυψαν σε σχέση με τις αρχικές προδιαγραφές. Η υλοποίηση είναι δυνατό να αναπροσαρμόσει το σχεδιασμό, ώστε το λογισμικό να ανταποκρίνεται στις νέες προδιαγραφές.
 • Δοκιμή Συστήματος
  Στο στάδιο αυτό, οι επιμέρους υλοποιήμενες εργασίες του λογισμικού ενοποιούνται και ελέγχονται ως μια πλήρης πλέον εφαρμογή, ώστε να εξασφαλισθεί η πρέπουσα λειτουργία της εφαρμογής.
 • Παράδοση
  Αφού ολοκληρωθεί και η περίοδος των δοκιμών, η νέα εφαρμογή μπορεί να παραδοθεί στον πελάτη και να εγκατασταθεί στον ή στους σταθμούς εργασίας.
 • Εκμάθηση στη χρήση του λογισμικού
  Στο στάδιο αυτό εκπαιδεύονται οι χρήστες του λογισμικού τηρώντας το προσυμφωνημένο χρονοδιάγραμμα εκμάθησης.
 • Λειτουργία και Συντήρηση
  Η νέα εφαρμογή, σε πρακτική χρήση πλέον, συντηρείται και αναβαθμίζεται τακτικά ώστε να συνεχίσει καθώς και να βελτιώνει τη λειτουργία της.

επικοινωνία

Ολύμπου 50
Βύρωνας - Τ.Κ. 162 33

211.115.2838
6944.71.33.71

info@forkstudios.gr

εγγραφείτε στο newsletter μας

ακουλουθήστε μας
facebooktwitter

επικοινωνία

Ολύμπου 50
Βύρωνας - Τ.Κ. 162 33

211.115.2838
6944.71.33.71

info@forkstudios.gr

ωράριο λειτουργίας
καθημερινά 10.00 - 18.00

ακολουθήστε μας
facebooktwitter